Mijn eerste eigen bruiloft

26 oktober 2023

Een tijdje geleden ben ik gevraagd om een ceremonie en de receptie van een bruiloft te fotograferen. Yess dacht ik.... mijn eerste eigen bruiloft. Ik was al een paar keer mee geweest als second shooter tijdens bruiloften dus ik was niet heeel zenuwachtig meer. Zo ontzettend leuk om te doen!! Dit smaakt echt naar meer.

En JAA ik kreeg een aanvraag voor volgend jaar om een bruiloft te fotograferen. Ik heb er nu al zo veel zin in.

Milena heeft de ceremonie van onze bruiloft vast gelegd. Een hele prettige fotografe die je op je gemakt stelt, met je meedenkt en professioneel is. Ze nam het initiatief waardoor de juiste momenten zijn vastgelegd. We kunnen door deze mooie foto’s nagenieten van onze dag. Wij raden haar zeker aan en zullen opnieuw aan haar denken bij een volgend moment die vast gelegd mag worden.

-- J&M

Alle rechten voorbehouden © 2022 – 2024 | Mooij Fotografie

Deze website is ontworpen door: vanWelie.net