New Born shoot
Die kleine vingertjes en die kleine teentjes, voor je het weet is het niet meer zo klein. Hoe bijzonder is het om dit vast te leggen en deze herinneringen terug te kunnen zien. Ik leg dit moment graag voor jullie vast. Dit kan bij jullie thuis of in mijn thuis studio.
Meer informatie
Portret / Familie shoot
Je kunt nooit genoeg foto's hebben van je dierbaren om je heen. Je kinderen, je geliefde de bijzondere mensen om je heen. Ik leg dit graag voor jullie vast tijdens een ontspannen fotoshoot. Vanwege mijn werk heb ik veel ervaring met kinderen en maak ik er altijd een feestje van.
Meer informatie
Zwangerschap shoot
Je zwangerschap is een bijzonder moment. Er groeit een klein wondertje in jouw buik. Tijdens deze shoot kun je gebruik maken van enkele jurken uit mijn collectie. En kunnen we er een ontspannen shoot van maken.
Meer informatie
Trouwfotografie
Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd en wat tof dat jullie op mijn pagina komen kijken. Bij deze mooie dag heb je natuurlijk een fotograaf nodig die de mooie momenten gedurende de dag gaat vast leggen zo als deze zijn. Ik als fotograaf leg deze bijzondere dag met humor en passie graag voor jullie vast.
Meer informatie
Alle rechten voorbehouden © 2022 – 2024 | Mooij Fotografie

Deze website is ontworpen door: vanWelie.net