New Born
Die kleine vingertjes en die kleine teentjes, voor je het weet is het niet meer zo klein. Hoe bijzonder is het om dit vast te leggen en deze herinneringen terug te kunnen zien. Ik leg dit moment graag voor jullie vast. Dit kan bij jullie thuis of in mijn thuis studio.
Meer informatie
Portret / Familie shoot
Je kunt nooit genoeg foto's hebben van je dierbaren om je heen. Je kinderen, je geliefde de bijzondere mensen om je heen. Ik leg dit graag voor jullie vast tijdens een ontspannen fotoshoot. Vanwege mijn werk heb ik veel ervaring met kinderen, dus wees gerust dat ze vrolijk op de foto staan.
Meer informatie
Zwangerschap
Je zwangerschap is een bijzonder moment. Er groeit een klein wondertje in jouw buik. Tijdens deze shoot kun je gebruik maken van enkele jurken uit mijn collectie. En kunnen we er een ontspannen shoot van maken.
Meer informatie
Bruiloft shoot
Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een dag met bijzondere en mooie herinneringen die ik graag voor jullie vast leg. Ik heb mee mogen lopen met een geweldige fotograaf waar ik veel geleerd heb om niet alleen het JA woord vast te leggen maar vanaf de make- up tot aan het einde van het feest die tot de laatste uurtje door gaan.
Meer informatie
Alle rechten voorbehouden © 2022 – 2024 | Mooij Fotografie

Deze website is ontworpen door: vanWelie.net