Naast fotograaf zijn werk ik ook in de zorg. Wat inhoud dat ik nooit vastdagen aan het werk ben. En soms is dit zo ontzettend fijn. Zo kwam ik net terug van mijn vakantie en had ik nog heerlijk 2 dagen thuis. En dus tijd voor een fotoshoot, deze was dan ook 2 dagen van te voren geboekt. Ik geniet hier zo van❤️.

"Hele fijne shoot gehad! We voelde ons goed op ons gemak. Ook duidelijk, snel en goed overleg gehad wat we wel en niet leuk vonden. De foto's hebben we super snel ontvangen! weer een ervaring rijker en zeker geen spijt van gehad".

14 Juli 2023

Vandaag had ik een Newborn shoot op de planning staan. Ik kwam uit mijn slaapdienst, gelukkig een rustige nacht en had ik heel veel zin in de shoot. De shoot was bij mijn klanten thuis dus alle rust voor de kleine man. Wat een heerlijk ventje is hij en wat deed hij het goed. "Wij hebben een fotoshoot door Milena laten doen toen onze baby 7 weken oud was. Milena maakte tijdens de shoot leuk contact met ons zoontje en wist hem op z'n gemak te stellen. Zij stond open voor onze wensen en zij dacht actief met ons mee. Zowel de foto's van de baby als de gezinsfoto's zijn ontzettend mooi geworden. Daarnaast was Milena ontzettend snel met het bewerken en opsturen van de foto's waardoor we er snel van konden genieten. Zij is telefonisch goed bereikbaar en ook is ze transparant over haar prijzen. Wij raden haar zeker aan."

Alle rechten voorbehouden © 2022 – 2024 | Mooij Fotografie

Deze website is ontworpen door: vanWelie.net